Armband BUDSKAP


Ett riktigt snyggt armband bestående av en ärtlänkskedja och en bricka med rundade hörn som mäter ca 3,5x1,5cm. Allt material är av fin handpolerad silverpläterad nickelfri metall. Armbandets storlek bestämmer du själv, priset förändras inte vid storleksbyte. Du hakar med ett enkelt handgrepp fast klolåset i någon av armbandets ringar för att själv kunna justera storleken.

Det får plats 2 ord/namn/datum på brickan, max 7 tecken/styck. Jag graverar texten vågrätt, så som bilden ovan visar, storleken på graveringen mäter 3mm. Armbandets länk är försedd med min egna tag med graveringen IBJ som står för Items By Johanna. Armbandet levereras i en smyckespåse.

230:-

Items by Johanna har flyttat, du hittar oss på adressen www.itemsbyjohanna.se

Halsband AVLÅNGT HJÄRTA med SKYDDSÄNGEL


Ett undebart halsband bestående av ett hjärta som mäter 5x3cm tillsammans med en skyddsängel (valfri färg och form) som mäter ca 3cm. Till hängena får du en kedja med valfri längd, (ett tips är att ha en kedja så pass lång att  hängena "vilar" mot bröstet). Allt material är av fin handpolerad silverpläterad metall, nickel- och blyfri. Du väljer själv gravering på hjärtat, ovan är endast ett exempel. Halsbandet levereras i en smyckespåse.

300:-

Items by Johanna har flyttat, du hittar oss på adressen www.itemsbyjohanna.se


Materialinformation


Information om material

Mycket av det material jag arbetar med är av silverpläterad metall, dvs. så är utsidan av 925 silver och insidan är av metall. Därför är det viktigt att smycket du beställt av mig inte kommer i kontakt med vatten vid t ex dusch/bad/träning. Var noga med att ta av dig halsbandet vid sådana tillfällen och när du inte använder det så bör du förvara det i den tillhörande smyckespåsen som du får till ditt smycke vid beställning. Ta av dig smycket innan du tar på dig kostmetiska som t ex bodylotion eller parfym, vänta med att ta på dig smycket tills kosmetikan torkat.

Önskar du smycken som enbart är av 925 silver så hittar du de HÄR (klicka). Vänligen läs igenom köpinformationen innan du genomför din beställning. Om kedja eller dyl. skulle gå sönder så reparerar jag givetvis detta, men efter att hänget är graverat så kan det ej bytas eller retureras.


Tack!
mvh Johanna Hallin
Vid frågor eller ev. beställning är du välkommen att kontakta mig på johannnaah@hotmail.com

Halsband DUBBLA BUDSKAPSRINGAR


Det här halsbandet består av 2 stycken budskapsringar med en kedja, skyddsängel och smyckespåse. Kedjan mäter ca 50cm och längden kan justeras då det bara är att haka i klolåset i någon av halskedjans sammanlänkande ringar. Budskapsringarna är av fin handpolerad silverpläterad metall och mäter 3cm styck, jag graverar både fram- och baksida av ringarna om så önskas. Skyddsängeln är försedd med ett klolås så du med ett enkelt handgrepp kan ta av och på ängeln från halsbandet som du önskar, ängeln finns i fler färger och former (maila mig dina önskemål). Allt material är nickel- och blyfritt och som alla smycken så ska de inte blötläggas, t ex ta av dig halsbandet när du duschar/badar/tränar mm!

450:-

Items by Johanna har flyttat, du hittar oss på adressen www.itemsbyjohanna.se


RSS 2.0