Armband LÄDER MED BRICKA
Ett stilrent armband i svart läder med en silverpläterad rektangulär bricka (storlek 30x8x1mm) som passar både kille och tjej! Det får plats upp till 7 tecken på brickan (mellanrum inräknat).
Armbandet levereras i en svart snygg smyckespåse. Kom ihåg att ange önskad storlek i din beställning! Vanlig storlek för killar är 20-21 cm och för tjejer 16-17cm.

280:-

Items by Johanna har flyttat, du hittar oss på adressen www.itemsbyjohanna.se

Smycke AXEL

Ett snyggt smycke som du med ett enkelt handgrepp fäster på axeln på t ex din kavaj, skinnjacka eller tröja. Kedjorna är sammanfogade på en stor säkerhetsnål som mäter 7,5x1cm. Hela axelsmycket inkl. kedjorna mäter 15x7,5cm. Jag har monterat fast 4 olika typer av kedjor på smycket och den grövsta kedjan mäter 1,5x1cm och den tunnaste kedjan mäter 5x5mm.

Axelsmycket levereras i en snygg svart smyckespåse. Allt material är nickel- och blyfritt!

Önskar du en speciell utformning på axelsmycket så kan du maila mig dina önskemål (se mail nedan).

180:-


Items by Johanna har flyttat, du hittar oss på adressen www.itemsbyjohanna.se


Smycke HEMATIT

(klickbara foton)

Ett läckert smycke att fästa på axeln på t ex din skinnjacka, kavaj eller tröja. Hänget består av flera kedjor i silver och svart, som jag monterat fast på två säkerhetsnålar med två stora motringar i silver. Till hänget får du ett stort svart hematitkors med ett klolås, som du med ett enkelt handgrepp kan flytta runt på kedjorna som du önskar.

200:-


Items by Johanna har flyttat, du hittar oss på adressen www.itemsbyjohanna.se


Observera!


Observera att materialet för de flesta av mina smycken är av silverpläterad metall. Detta ämne är känsligt mot kemikalier som t ex parfym, bodylotion, hårspray och dylikt samt vatten och även svett. Du bör därför vara försiktig med att smycket kommer i kontakt med föregående exempel och inte heller ha smycket på dig när du tränar etc. Smycken i metall bör förvaras i den tillhörande smyckespåsen när de inte används.

 

Ta hänsyn till detta så håller ditt smycke bättre!

 


Halsband NAMNBRICKA & SKYDDSÄNGEL


Ett sött halsband bestående av en liten skyddsängel, en rektangulär bricka (8x30x1mm), kedja (ca 50cm) och smyckespåse. Du bestämmer själv vad jag ska gravera på brickan, max åtta bokstäver/tecken per sida dvs. 2 namn/ord/datum får plats! Allt material är av fin handpolerad silverpläterad metall, nickel- och blyfri.

Halsbandet passar bra att ge bort i dopgåva (kedjan anpassas då till barnlängd), födelsedagspresent, kärleksgåva mm. Bara fantasin sätter gränser!

350:-

Items by Johanna har flyttat, du hittar oss på adressen www.itemsbyjohanna.se


RSS 2.0