Örhänge PÄRLA


Modell: Elin

Pärlörhängen är riktigt populärt och snyggt att bära både till vardag som fest. Ovanstående örhängen mäter 9x5cm och har olika utseenden. Den översta bilden visar ett par enkla mörkblå örhängen med pärlor i samma storlek. Den andra bilden visar ett par pärlörhängen i samma modell fast av krämvita pärlor, och den trejde bildens örhängen består av små och stora mörkblå pärlor samt med antikguldpläterade detaljer. Priset nedan avser 1 par örhängen med en smyckespåse.

100:-

Items by Johanna har flyttat, du hittar oss på adressen www.itemsbyjohanna.se

Halsband KNUBBIG SKYDDSÄNGEL MED BRICKA

Ett sött och personligt halsband bestående av en "knubbig" skyddsängel som mäter 3x2cm med en mini-crosskedja som mäter ca 60cm (hänget lägger sig på bröstet) och en liten tag med valfri gravering - MAX 1 bokstav / tecken (t ex ett hjärta ) får plats på vardera sida om hänget!
Allt material silverpläterat, nickel- och blyfritt. Halsbandet levereras i en fin smyckespåse.

Ängeln finns i färgerna blå, grön, svart, rosa, vit, lila och bärnstensfärgad (det är bara bärnstensfärgen som har rosmotiv på kroppen).

320:-

Items by Johanna har flyttat, du hittar oss på adressen www.itemsbyjohanna.se

 

 


Armband OVAL

Ett armband med stora grova ovala sammanlänkande ringar som gör sig snyggt runt handleden till såväl vardag som fest. Armbandets längd bestämmer du själv och låset på armbandet är av ett stilrent toggellås som utgör en snygg deltalj på armbandet. På kedjans slut har jag monterat fast en oval tag med graveringen IBJ som står för Items by Johanna och en transparent ojämn glaspärla med en silverpläterad söt pärlhatt.

180:-

Items by Johanna har flyttat, du hittar oss på adressen www.itemsbyjohanna.se


RSS 2.0