Materialinformation

      Uppdaterat 2010-01-07 - 10:57:43

Information om material

Mycket av det material jag arbetar med är av silverpläterad metall, dvs. så är utsidan av 925 silver och insidan är av metall. Därför är det viktigt att smycket du beställt av mig inte kommer i kontakt med vatten vid t ex dusch/bad/träning. Var noga med att ta av dig halsbandet vid sådana tillfällen och när du inte använder det så bör du förvara det i den tillhörande smyckespåsen som du får till ditt smycke vid beställning. Ta av dig smycket innan du tar på dig kostmetiska som t ex bodylotion eller parfym, vänta med att ta på dig smycket tills kosmetikan torkat.

Önskar du smycken som enbart är av 925 silver så hittar du de HÄR (klicka). Vänligen läs igenom köpinformationen innan du genomför din beställning. Om kedja eller dyl. skulle gå sönder så reparerar jag givetvis detta, men efter att hänget är graverat så kan det ej bytas eller retureras.


Tack!
mvh Johanna Hallin
Vid frågor eller ev. beställning är du välkommen att kontakta mig på johannnaah@hotmail.com

Sara

Gud vad roligt för dig!!

Jag har länge velat köpa några av dina smycken men man har ju så svårt för att unna sig såna saker och pengarna går istället till mat och räkningar... =/

Men du är så otroligt duktig!

2010-01-11 17:55:16 URL; http://sarasyttre.blogg.se/


Namn:


Mail:


Blogg/url:


Kommentera:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!